Wat kan een Paragnost mij vertellen?

Wat kan een Paragnost mij vertellen

Wie van plan is een keer te bellen met een paragnost zou zichzelf de vraag kunnen stellen; “Wat kan een paragnost mij eigenlijk vertellen”. Een logische vraag met een zeer uiteenlopend antwoord.

Niet iedere paragnost is immers hetzelfde en niet ieder consult volgt dezelfde lijn. Om toch globaal een idee te geven van de onderwerpen die besproken worden tijdens een telefonisch consult met een paragnost hebben wij, in dit bericht, een aantal voorbeelden opgeschreven.

Het verleden, hier en nu en de toekomst

De meeste paragnosten geven aan dat zij tijdens een gesprek met name informatie geven over het heden, verleden en de toekomst.

Bezoekers willen, volgens hen, over het algemeen graag weten hoe hun toekost eruit ziet, en welke invloed het heden en het verleden heeft op deze toekomst. Daarnaast zijn er paragnosten die (samen met jou) kijken naar jouw vorige levens.

De Spirituele invloeden om jouw heen

Paragnosten zijn zeer goed in het oppikken van de spirituele wijsheden die ons alle omringen. Wanneer jij contact hebt met een paragnost kan hij of zij de spirituele signalen die jouw omringen vertalen in woorden en gevoelens die voor ons alle herkenbaar zijn.

De paragnost voelt ook aan welke boodschappen er op dit moment vanuit het universum, het hiernamaals of bijvoorbeeld vanuit jouw totemdier aan jou worden gezonden.

De wijze waarop de paragnost of medium dit doet is zeer uiteenlopend. Zo zijn er bijvoorbeeld paragnosten die gebruik maken van:

  • De Tarot
  • Een Pendel
  • Lenormand kaarten
  • Runen

Heeft iedere paragnost dezelfde gave?

Iedere paragnost heeft zijn eigen gave. Waar de een perfect is in het verklaren van de Tarot, zal een ander jou het beste kunnen adviseren door gebruik te maken van een Pendel. Daarnaast bestaan er ook paragnosten (vaak mediums genoemd) die signalen door krijgen vanuit het hiernamaals.

Welke paragnost voor jou op dit moment het meest geschikt is hangt af van de vraag waar jij mee speelt en het type consult dat jouw voorkeur heeft. In het overzicht van online paragnosten op onze paralijn kun jij lezen welke paragnost over welke gave beschikt.

Tip: Wanneer jij contact opneemt via onze paralijn is verstandig om niet alleen te kijken naar de gaven van de consulent maar ook welke paragnost het beste bij jou als persoon past.

Wat zijn veel gestelde vragen aan een paragnost?

De paragnosten op onze site werken bijna allemaal vanuit een andere gave. Toch blijken de vragen aan de paragnosten veel overeenkomsten met elkaar te hebben. Een paar voorbeelden van veel gestelde vragen zijn:

  • Zal ik een nieuwe liefde vinden?
  • Zal ik een nieuwe baan vinden?
  • Ben ik op dit moment op de goede weg?
  • Zal ik in verwachting raken?
  • Zal ik op korte termijn in het huwelijksbootje stappen?

Natuurlijk staan onze paragnosten open voor alle vragen waar jij mee speelt. Mocht jij dus een totaal andere vraag hebben? Neem dan gerust contact op met een van onze paragnosten. Geen vraag is te gek, en niets menselijks is hen vreemd.

Benieuwd naar de antwoorden die een paragnost jou kan bieden? Neem dan eens contact op met een van de paragnosten van onze Paralijn.