Wat is een Tarotist?

Wat is een Tarotist

De kans is groot dat jij de tekst “ik ben tarotist” wel eens voorbij hebt zien komen. Maar wat is een tarotist? En met welke vragen kunt jij ben hen terecht? Wij hopen door onderstaande uitleg hier een beetje meer verduidelijking in te brengen.

Iemand mag zich niet zomaar tarotist noemen.

Allereerst is het belangrijk om te weten dat de naam “tarotist” niet zomaar gebruikt mag worden. Om deze naam te mogen dragen heeft de persoon in kwestie een gedegen opleiding succesvol moeten afronden. Deze opleiding is universitair erkend als een wetenschap die aangeleerd kan worden.

Hoe gaat een tarot consult in zijn werk?

Wanneer jij contact hebt met een tarotist zal deze spiritueel consulent gebruik maken van jouw energie veld. Dit klinkt wellicht eng, maar dat is het absoluut niet.

Het betekend enkel dat de tarotist “invoelt”  op jouw persoonlijke energie. Hij of zij gebruikt de connectie met jouw energie om, doormiddel van tarot kaarten, contact te maken met het universum of met een hogere spirituele kracht.

Een gesprek met een tarotist gaat vaak als volgt: Jij stelt jouw vraag en de spirituele consulent zal vervolgens voor jou een tarot legging doen die passend is bij jouw vraag.

Welke legging de tarotist doet hangt in grote mate af van jouw vraagstelling. Kies jij bijvoorbeeld voor een kort consult? Dan zal de tarotist er hoogstwaarschijnlijk voor kiezen om drie kaarten te leggen. Één kaart verteld iets over het verleden, één kaart verteld iets over het heden en tot slot verteld de laatste kaart iets over de toekomst.

Met welke vragen kan ik terecht bij een tarotist?

Je kunt eigenlijk met al jouw vragen terecht bij een tarotist. Zo kun je bijvoorbeeld vragen stellen over de toekomst, of vragen welke invloeden jouw verleden heeft op het heden.

Naast algemene vragen kun jij ook zeer specifieke vragen stellen een een Tarotist. Vragen zoals bijvoorbeeld: “wanneer vind ik een nieuwe baan”, de tarotist kan deze vragen (doormiddel van de kaarten) over het algemeen zeer specifiek duiden wat betreft de tijd. Natuurlijk, de kaarten zullen helaas niet specifiek vertellen wat de naam is van jouw toekomstige werkgever, maar vaak kan wel het beroeps veld goed geduid worden.

Welke tarotist past het beste bij mij?

De keuze van een spiritueel consulent hangt in de eerste plaats af van jouw gevoel. Voel jij prettig bij een persoon? Dan is dit het teken om voor deze consulent te kiezen.

Op onze paralijn zijn meestal meerdere tarotisten tegelijk tijdig te vinden. Wij raden je aan om ook te kijken of jij op het eerste gezicht een klik voelt met deze persoon.

Daarnaast raden wij je aan ook te kijken naar zijn of haar andere gaven. Wil jij bijvoorbeeld contact met een overleden dierbare? Dan is goed om te kijken of de consulten ook over deze gave beschikt.