Wat is een Numeroloog?

Wat is een Numeroloog

Op onze paralijn heb jij het vast al eens voorbij zijn komen “ik ben numeroloog”. Maar wat is precies een Numeroloog? En waarom zou jij hem of haar willen bellen via de Paralijn? Via dit bericht hopen wij de benaming numeroloog te verduidelijken en helder te maken. En natuurlijk hopen wij dat jij, na het lezen van dit bericht, ook nieuwe inzichten zult ontvangen tijdens een gesprek met een numeroloog.

Numerologie is vrij vertaald: “Kennis der getallen”

Wat is een numeroloog?

Een numeroloog is iemand die vanuit jouw persoonlijke getallen een betekenis weet te halen. De nummers in ons leven zijn er namelijk niet voor niets. De nummers in ons leven ontstaan soms bewust (denk bijvoorbeeld aan jouw trouwdatum) maar vaker nog onbewust (bijvoorbeeld jouw geboorte datum).

Al deze nummers beteken iets voor jou en zijn een invloed op het verleden, heden en de toekomst. Ze vertellen iets over jouw levenspad en jouw rol tijdens het leven. Wat deze nummers precies beteken? Dat is voor ons als persoon soms lastig te duiden. Een spiritueel consulent kan deze getallen gelukkig voor ons samenvoegen en, van deze nummers, een inzichtelijk geheel maken.

Welke vragen kan ik stellen aan een numeroloog op de paralijn?

Er zijn vele vragen die jij zou kunnen stellen, maar de vragen die je het best kunt stellen hebben betrekking op jou als persoon.

Numerologie is namelijk uitermate geschikt voor het maken van een karakter schets. De cijfers uit jouw leven vertellen namelijk vrijwel alles over jouw persoonlijkheid. Kennis hiervan kan in meerdere situaties goed van pas komen. Een goed voorbeeld is dat je via deze nummers bijvoorbeeld kunt ontdekken waarom jij altijd tegen dezelfde zaken aan blijft lopen.

Daarnaast wordt numerologie door spiritueel consulten op de paralijn ook gebruikt om jouw inzicht te geven in de toekomst. De getallen zeggen namelijk veel over het levenspad waarop jij op dit moment bent loopt.

Opzoek naar een spiritueel consult met een numeroloog? Bezoek dan eens onze paralijn.