Wat is een Medium?

Wat is een Medium

De paralijn van tijd voor spiritualiteit kent verschillende mediums, allen met één of meerdere specifieke gaven. Maar wat is precies en medium? En met welke vragen kunt jij bij een medium van de paralijn terecht? Op deze vragen hopen wij via dit bericht antwoord te kunnen geven en meer informatie over te kunnen verschaffen.

Wat is een medium?

Een Medium is een tussenpersoon, een kanaal tussen het onzichtbare en het fysieke.

Bij spiritisme is een medium een persoon die over één of meerdere paranormale gaven beschikt, waardoor de geesten of zielen van overledenen via hem of haar met mensen op aarde kunnen communiceren.

Bij alternatieve genezingen kan een medium een tussenpersoon van genezende kracht zijn.

Wat is het verschil tussen een paragnost of medium?

Paragnost, Helderziende, Waarzegger – het zijn allemaal begrippen die feitelijk hetzelfde betekenen en alleen functioneel verschillend zijn.

Het medium is in staat om via de helper (engelen) of via een persoon die is overgegaan, informatie te ontvangen en door te geven. Vaak krijgt het medium beelden binnen via het “derde oog” (te vergelijken met filmbeelden waarvan er een als het ware op het netvlies wordt ingebrand). Het medium is een doorgeefluik die de verkregen informatie op een zo goed mogelijke manier moet vertalen en naar buiten brengen

Met welke vragen kun je terecht bij een medium van de paralijn?

Er zijn vele vragen te bedenken, die je zou kunnen stellen aan een medium van de paralijn. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het contact met een overleden dierbare.

Vaak zal dit een persoon zijn, maar er zijn ook mediums met de gave om contact te leggen met jouw overleden huisdier. Daarnaast zijn er verschillende mediums met de gave om contact te leggen met engelen en gidsen. Je kunt deze mensen (of dieren) eigenlijk alles vragen wat jij wilt. Zo zou je bijvoorbeeld aan een dierbare die is overgegaan kunnen vragen of hij of zij het goed maakt, maar je kunt hen ook vragen om advies in het algemeen of over een specifieke situatie.

Direct contact met een medium? Neem dan eens een kijkje op de paralijn pagina.