Wat is een Engelen Reading?

Wat is een Engelen Reading

Engelen reading, engelenconsult, engelen kaarten, het zijn drie termen die staan voor ‘een middel’ of methode om in contact te komen met de engelen. Waarom je precies contact zou willen zoeken met een of meerdere engelen? Die is persoonlijk, maar het contact met de engelen is voor iedereen waardevol.

Engelen zijn namelijk altijd aanwezig (geweest) in ons leven. Zij zijn er om jou te beschermen, te adviseren en ‘gewoon’ om er voor jou te zijn. Het contact met de engelen is dan ook niet nieuw, maar dat gezegd hebbende, zijn de engelen (en hun goede raad) pas de laatste jaren weer meer in de aandacht komen te staan.

Dat deze verandering plaats heeft gevonden is niet onopgemerkt gegaan. Zo komen er bijvoorbeeld iedere maand nieuwe vormen van engelen kaarten uit en zijn de boeken over engelen, hun krachten en hun wijsheden de laatste jaren steeds populairder geworden.

Door deze vernieuwde interesse in engelen komen de laatste tijd ook steeds meer spiritueel consulenten naar buiten met hun gaven om contact te leggen met engelen.
Maar wat is eigenlijk een engel reading / consult? En welke voordelen en wijsheden kun jij halen uit de kracht en wijsheid van de engelen?

Mijn beschermengel?

Misschien herken jij de volgende situatie: Een moment in je leven leek alles volledig mis te lopen, maar net voordat het gebeurde sloeg het lot om. Een dreigende situatie nam spontaan af en de situatie veranderde ineens in die mate dat alles weer goed kwam.

Of misschien ben jij ooit betrokken geweest bij een ernstig ongeluk. Een ongeluk die voor iedereen enorm slecht af had kunnen lopen, maar waar iedereen “per toeval” zonder kleerscheuren uit kwam.

Je zou haast zeggen dat er ‘een engeltje op je schouder ruste’. En vaak is precies dat gevoel ook het geval. Iedereen heeft namelijk een eigen beschermengel, en deze engel zal jouw gehele leven over je waken. Deze engel is er om jou te beschermen, te adviseren en te ondersteunen.

Engelen bestaan niet

Natuurlijk zal niet iedereen geloven in het bestaan van engelen. Het is nu helaas eenmaal zo dat niet iedereen zijn of haar engel echt kan “zien”.

Dat gezegd hebbende geeft het merendeel van de Europese en Amerikaanse bevolking (volgens een onlangs gehouden onderzoek) aan er zeker van te zijn dat beschermengelen bestaan. En, daarnaast, gaf het grootste gedeelte van deze mensen aan dat zij in hun leven ervaringen hebben gehad, waarop het duidelijk was dat zij beschermd werden door een engel.

In contact komen met engelen

Zoals gezegd lukt het niet iedereen om de engelen om ons heen te zien. Toch is het voor iedereen mogelijk om in contact te treden met de engelen. Engelen zijn namelijk overal en altijd om ons heen en het is hun doel om ons te voorzien van goede adviezen en wijze raad. Dit doen zij zichtbaar en onzichtbaar en doormiddel van ons bewuste en onderbewuste.

Wellicht ben jij wel eens wakker geworden met de antwoorden op vragen die jou al dagen in hun greep hielden? Of ben jij net op tijd op de stoep gaan lopen, terwijl en er enkele seconden later een bus voorbij scheurde? Het zijn allemaal voorbeelden van jouw contact met engelen. Onbewust communiceren engelen met jou tijdens dromen, via muziek en via gedachten.

Dit contact is prettig, goed en leerzaam maar soms wil jij hen misschien direct iets vragen? En/of wil jij het contact concreter ervaren. Dit kan en op meerdere manieren. Een goed voorbeeld is het contact via engelenkaarten die, op dit moment, steeds meer verkrijgbaar zijn. Met deze kaarten kun jij een directe vraag aan de engelen stellen en dus zelf het contact met de engelen opzoeken.

Engelen Reading?

De spiritueel consulten is tijdens een “engelen reading” de link tussen jou en de engelen.

Ook Engelen readings kunnen je helpen contact te maken met jouw persoonlijke beschermengel. Op onze paralijn bijvoorbeeld kun jij via een spiritueel consulent in contact treden met de engelen. De consulent fungeert op zo een moment als schakel tussen jouw en de engelen.

Deze schakelel maakt het voor jouw en de engelen gemakkelijker elkaar te bereiken waardoor de engelen jou gemakkelijker kunnen voorzien van goede raad. Hun raad heeft de kracht je te beschermen en adviseren voor en tijdens moeilijke gebeurtenissen in het leven.

De kracht van een Engelen Reading

Mensen die met succes contact hebben gelegd met hun engel doormiddel van een Engelen reading geven aan dat zij overspoeld werden door een gevoel van gelukzaligheid. 

Daarnaast ervaren veel mensen na een engelen consult een wonderbaarlijk gevoel, en soms zelfs een wonder in hun leven. Hun leven werd weer gevuld met hoop en het leven leek ineens weer een richting en een doel te hebben gekregen.

Misschien dat een engelen reading ook voor jouw een wonderbaarlijke ervaring kan zijn. Maar zelfs wanneer dit niet het geval is zal een engelen reading antwoord bieden op vele vragen. Zelfs een kort gesprek kan jou opnieuw in balans brengen en je terug brengen naar het pad die het leven voor jouw heeft uitgestippeld.

Ook voor jouw eigen vragen is plek tijdens een reading. Je kunt de engelen vragen stellen zodat zij jouw kunnen voorzien van goede raad op ieder gebied. Of het nu gaat om de liefde, werk, privé omstandigheden, de engelen zullen je graag bijstaan doormiddel van hun advies.

Een beetje angstig? Dat is niet gek, maar niet nodig.  Engelen hebben namelijk altijd het beste met jou voor en zij zullen nooit tegen jou keuzes ingaan. Ze zullen je voorzien van advies wanneer jij hen dit vraagt, maar wat jij met dit advies doet laten zij aan jou. Volg jij hun raad niet op? Dan is dit geen probleem. Jouw beschermengel zal altijd onvoorwaardelijke van je houden en voor je klaar staan.

Direct een Engelen reading? Er zijn meerdere spiritueel consulten met deze gave op onze paralijn.