Wat is een droomduider?

Wat is een droomduider

Onze paralijn kent een aantal spiritueel consulenten die zeer bekwaam zijn in het duiden van dromen. Zij kunnen jou een uitleg geven over een droom die jij onlangs gehad heeft, of een droom die jouw al je leven lang lijkt te achtervolgen.

Iedereen kent het wel, zo een droom die dagen (en nachten) nadat jij hem gedroomd hebt maar rond blijft spoken in je hoofd. Zou het niet fijn zijn als jij weet welke boodschap het universum je doormiddel van deze droom duidelijk wilt maken? Precies dat is de kracht van een droomduider en droomconsult.

Wat is een droomduider?

Een droomduider is een paragnost of medium die jou diepere betekenis van een droom (of dromen) kan uitleggen. Hij of zij vertaald de boodschap van de droom naar de dagelijkse praktijk.

Hierdoor kun jij het advies welke het universum jou met deze boodschap wilt geven opvolgen, of naast je neerleggen. Met name dit laatste is belangrijk omdat jij altijd beslist wat jij met deze boodschap doet of juist niet doet.

Voordelen van een droom consult op de paralijn?

Soms zijn er dromen die jou dagenlang blijven achtervolgen. Deze dromen kunnen je angstig of onzeker maken en jij kunt je af gaan vragen wat deze droom jouw probeert duidelijk te maken. 

Dromen beteken vaak niet wat ze lijken te betekenen: Een erotisch getinte droom betekend bijvoorbeeld over het algemeen niet dat jij verlangt naar het bedrijven van de liefde, met de persoon die jij zag in de droom.

Direct uitleg over jouw droom

Voordat wij verder gaan is het allereerst goed om te weten dat dromen vaak niet de betekenis hebben die zij door de beelden lijken te hebben.

Een erotisch getinte droom betekend bijvoorbeeld vrijwel nooit dat jij verlangt naar het bedrijven van de liefde, met de persoon die jij zag in de droom. Vaak betekend het dat jij affectie of aandacht van deze persoon verlangt.

Wanneer jij graag snel duidelijkheid of verheldering wilt krijgen over een droom dan is er 24 uur per dag een spiritueel consulent beschikbaar op de paralijn die deze droom voor je kan duiden.

Jouw droom wordt direct duidelijk voordat je hem vergeet

Over het algemeen zijn dromen zeer snel uit het geheugen gewist, ook dan kunnen de droomduiders van de paralijn uitkomst bieden.

Jij kunt namelijk direct wanneer je ontwaakt contact zoeken met een droomduider en hem of haar jouw droom beschrijven. Op deze manier weet u de betekenis van uw droom, nog voordat u de kans heeft om hem te vergeten.

Direct jouw droom laten duiden? Neem dan contact op met een van onze droomduiders op de paralijn.