Wat is een Aura Reading?

Wat is een Aura Reading

Het lezen van Aura’s is een gave waarover al duizenden jaren wordt gesproken. Voor het eerst kwam deze gaven naar voren in geschriften vanuit de Kabala. Het lezen van aura’s komt daarnaast ook voor in de Bijbel en is terug te vinden in de Koran en het boeddhisme. Maar wat is een aura precies? En is het mogelijk om deze te laten lezen doormiddel van telefonisch consult via een paralijn? Op deze vragen geven wij graag antwoord in dit bericht.

Het lezen van een aura word over het algemeen “Aura Reading” genoemd, wat in het Engels letterlijk aura’s lezen betekend.

Wat is precies een Aura?

Een aura is de naam van het energieveld die ons omringt. Iedere persoon heeft een eigen persoonlijk energieveld en de kleuren van dit energieveld zijn per persoon uniek. De kleuren van jouw energieveld zijn niet willekeurig maar horen bij jouw als persoon en jouw karakter.

Jouw Aura kan daardoor veel inzicht geven over jou als persoon. Zo geven de kleuren van jouw aura onder andere weer hoe het met jouw geestelijke, emotionele en lichamelijke staat gesteld is.

Wie kan mijn Aura zien?

Hoewel jouw aura theoretisch gezien voor iedereen zichtbaar is, is niet iedereen instaat deze direct met het blote oog te zien.

Ben jij zelf niet instaat direct aura’s om jezelf of andere heen te zien? Dan hoeft dit geen probleem te zien. Tegenwoordig zijn er namelijk manieren bedacht waarop ook jijzelf je aura kunt ontdekken en kunt (laten) zien. Vaak gebeurt dit doormiddel van geavanceerde apparatuur waardoor er doormiddel van een foto jouw aura zichtbaar kan worden gemaakt op een wijze die voor iedereen zichtbaar is.

Daarnaast zijn er spiritueel consulenten met de gave om aura’s te zien, voelen of te duiden doormiddel van intuïtie. Dit wordt een “aura reading” genoemd. Over het algemeen is deze gave bij spiritueel consulenten aangeboren. Volgens de boeddhistische traditie is het echte ook mogelijk deze gave aan te leren doormiddel van jaren lange studie, oefeningen en toewijding.

Wat betekenen de kleuren van mijn Aura?

De algemene gedachte is dat er geen vaste interpretaties zijn voor het duiden van de kleuren van een aura. Mediums en paragnosten met de gave om aura’s te lezen interpreteren de kleuren vrijwel altijd op basis van hun persoonlijke inzichten en ervaringen.

Dat gezegd hebbende is dit niet altijd het geval. Vanuit de boeddhistische leer worden de kleuren namelijk wel altijd op dezelfde wijze gelezen. In beiden gevallen blijkt echter dat de manier van lezen heel veel kan vertellen over de lichamelijke, geestelijke en emotionele staat waarin iemand zich bevindt.

De spiritueel consulent kan mijn Aura via de telefoon toch niet zien?

De spiritueel consulent maakt doormiddel van jouw energie contact met jouw aura, hierdoor kan deze persoon je aura voelen, horen, of ervaren.

Niet iedere aura lezer heeft het nodig om de kleuren van de aura ‘daadwerkelijk’ te zien. Zij beschikken namelijk over de gave om aura’s te kunnen voelen of ervaren terwijl zij met jou in gesprek zijn.

Voorwaarde hiervoor is wel dat jij jezelf hiervoor openstelt. De paragnost of medium heeft namelijk altijd jouw toestemming nodig om dit aan te kunnen voelen.

Waarom zou ik mijn aura laten lezen via de paralijn?

Het laten lezen van jouw aura kan vele belangrijke inzichten geven zoals bijvoorbeeld over jouw persoonlijke balans. Spiritueel consulenten kunnen, doormiddel van jouw aura, invloeden waarnemen van stress, eenzaamheid, en eventuele gezondheidsklachten.

Deze klachten kun jij onbewust herkennen, maar het kan ook zijn dat jij ben jij je niet eens bewust bent dat deze er zijn. Bijvoorbeeld omdat jij deze al zolang ervaren hebt dat zij ‘gewoon’ voor je zijn geworden. Een aura lezer van de paralijn kan deze invloeden (weer) inzichtelijk maken. Daarnaast kan hij of zij kan jou adviezen geven waardoor jij jouw natuurlijke staat van balans weer kunt herstellen.

Onze paralijn beschikt over een aantal zeer goede en ervaren aura lezers. Zij staan graag voor je klaar om samen met jou een “kijkje” te nemen naar jouw persoonlijke aura kleuren.

Direct een persoonlijke aura reading?  Er zijn meerdere consulten actief op de paralijn die jouw graag meer vertellen over (de kleuren van) jouw aura.