Jouw ervaring met onze Paralijn

Jouw ervaring met onze Paralijn

Natuurlijk hopen wij dat jij onze paralijn als de beste lijn uit de Benelux ervaart. Ondanks dat zijn wij ons er ervan bewust dat er op dit moment op het internet talloze paralijnen en astrolijnen bestaan. Iedere spirituele website heeft op dit moment immers zijn eigen paralijn met zijn eigen paragnosten en mediums. Net als op onze site zijn er ook op die lijnen paragnosten en mediums actief die jij zult herkennen van tv. 

Nu proberen wij ons te onderscheiden van alle andere paralijnen, maar alleen door de reacties van bezoekers kunnen wij leren of dit lukt en proberen om verder te groeien. Groeien met het doel om daadwerkelijk de beste te worden.

Deel jouw ervaringen over onze Paralijn

Jouw mening is voor ons dus absoluut belangrijk en wij luisteren graag naar jouw mening. Wij weten namelijk zeker dat wij veel van bezoekers reacties kunnen leren. Om het delen van jouw mening zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij deze pagina aan onze site toegevoegd.

Wij nodigen jou dan ook graag uit via deze pagina jouw ervaringen met betrekking tot de spirituele consulten van onze paralijn met ons te delen.

Heb jij een goed consult mogen ontvangen van een paragnost?
laat ons, maar ook andere bezoekers dit weten.

Heb jij een slechte ervaring gehad met een van onze paragnosten of onze lijn in het algemeen?
Ook dan horen wij dit graag van jou terug en plaatsen wij zo snel mogelijk jouw klacht openbaar op deze pagina.

Belangrijk: Je bent altijd welkom je klacht via deze pagina te delen, maar wij raden je daarnaast aan deze klacht ook te bespreken met de klantenservice. De klantenservice is namelijk in staat direct een oplossing voor jouw probleem aan te bieden of jouw klacht goed in ontvangst te nemen.

Wij willen er graag aan werken om alle consulten naar tevredenheid te laten verlopen.

Ondanks dat wij er van overtuigt zijn dat de mediums en paragnosten op de paralijn hun uiterste best doen om hun gaven goed te gebruiken, weten wij zeker dat ook zij kunnen leren van de tips, suggestie en handreikingen vanuit de ervaringen van bezoekers.

Wij nodigen u graag uit om uw mening te laten horen.

Wil jij jouw mening met ons en onze andere bezoekers delen? Positief of negatief? Gebruik dan het onderstaande reactie formulier zodat jouw ervaring op deze pagina zichtbaar zal zijn. Wij streven erna jouw bericht in zijn geheel te tonen en wij zullen ook negatieve reacties zonder aanpassingen plaatsen.

Hoewel wij alle ervaringen willen plaatsen zullen wij teksten die (uitsluitend) scheld en kwetsende woorden bevatten wel aanpassen of blokkeren.

Laat een reactie achter

Jouw email adres wordt niet geplaatst en/of getoond. Velden met een * zijn noodzakelijk.