Onze Paralijn

Onze Paralijn

Het woord paralijn is een woord wat de laatste tijd steeds vaker word gebruikt wanneer er gesproken word over een telefonische dienst waarop je contact kunt leggen met paragnosten of met andere personen die beschikken over een paranormale gave. Daarnaast is het woord Paralijn tevens een verzamelnaam voor de consulten met zeer uiteenlopende paragnosten.

Wanneer men een paralijn contacteert is er vaak een ruime keuze aan mediums, waarzeggers, paragnosten die direct beschikbaar zijn voor een consult.

Is een paralijn een nieuw concept?

Paralijnen bestaan al geruime tijd, maar de laatste jaren is er echter een flinke opmars geweest en is het aantal lijnen sterk toegenomen. Dit komt doordat er steeds meer televisie zenders (zowel in Nederland als België) zijn die een deel van hun (nacht) programmering vrij hebben gemaak om ruimte te bieden aan astro en paralijnen. 

Kort gezegd houdt dit in dat het concept van de paralijn in het algemeen niet meer zo nieuw is. Dat gezegd hebbende is het wel redelijk nieuw dat deze lijnen zo sterk onder de aandacht zijn gekomen. Ook paragnosten en mediums zelf komen de laatste jaren steeds vaker in de publiciteit. Deze (positieve) trend begon een aantal jaar geleden onder andere door bijvoorbeeld de bekendheid van bijvoorbeeld Char.

Wat maakt de Paralijn van TijdVoorSpiritualiteit anders?

Doordat het idee van een paralijn niet nieuw is zou jij je af kunnen vragen wat de paralijn van tijd voor spiritualiteit dan nog toevoegt of anders maakt. De paragnosten op onze site zijn namelijk niet exclusief aan ons verboden en paralijnen zijn er overvloed. 

Wij zien dit echter als een positief iets. Onze site is relatief nieuw, waardoor wij ons plaatje in de online wereld nog aan het verdienen zijn.
Dat gezegd hebbende wilde wij onze bezoekers toch graag een paralijn aanbieden en hebben als streven de beste paralijn te bieden die er bestaat.

Om dit doel te bereiken hebben wij er voor gekozen een overzicht te maken van een aantal van de meest bekende en gerenommeerde paragnosten, mediums van dit moment. Deze spirituele consulenten zijn gescreend door kenners en worden begeleid door ervaren krachten. Op deze manier zijn wij er zeker van dat, wanneer jij besluit gebruik te maken van onze paralijn, jij altijd een betrouwbaar en gekwalificeerd paragnost of medium aan te telefoon zult krijgen op de paralijn.

Ervaringen met de paralijn?

Wij vertellen graag dat wij de beste paralijn zijn, maar begrijpen ook dat onze mening enorm gekleurd is. Jouw mening (en de mening van mede bezoekers) is voor ons daarom meer dan belangrijk. Wij hopen daarom dat jij jouw mening en ervaring over onze paralijn met ons en andere bezoekers zou willen delen. 

Jouw mening hoeft natuurlijk niet positief te zijn – al hopen wij dat uiteraard wel. Ben jij ontevreden? Schroom niet en laat het ons weten. Wij staan namelijk niet alleen open voor positieve reacties maar zeker ook voor negatieve feedback omdat wij geloven hiervan te kunnen leren.

Heb jij een klacht? Dan kun jij deze uiteraard kwijt via de pagina waarop jij je mening over onze lijn kunt delen, maar wij raden je daarnaast ook aan dit probleem direct te bespreken met de klantenservice zodat zij jouw direct verder kunnen helpen.