De eerste keer bellen met een paralijn

De eerste keer bellen met een paralijn

Wanneer jij voor het eerst telefonisch contact zoekt met een paralijn kan het lastig zijn om te bepalen bij wie jij het beste een consult kunt afnemen. Om jouw zoektocht iets te vergemakkelijken helpen wij jou graag een klein handje op weg zodat jij ontspannen en zelfverzekerd een goed consult kunt ontvangen op onze paralijn.

Kies de juiste paragnost of het juiste medium:

Om de perfecte paragnost/medium te vinden is het handig om vooraf een aantal dingen te bedenken die voor jouw belangrijk zijn zoals bijvoorbeeld:

  • Het soort paralijn consult dat jij zoekt: Toekomstvoorspelling? Relatie advies? Spiritueel? Een datum voorspellen?
  • Het type van de reading: Liefde? Tarot? Astrologie? Een vorig leven? Een algemene reading?
  • De kwalificaties van de consulent: Jaren ervaring? Speciale training? Bekendheid (bijvoorbeeld iemand die u kent van tv)

Wanneer jij een antwoord hebt gevonden op bovenstaande vragen neem dan een moment voor het volgende:

  • Maak je hoofd leeg en schrijf al jouw vragen van te voren op.
  • Stel je open voor het advies en de raad die jij zult gaan ontvangen.
  • Neem een positieve houding aan ten opzichten van het paranormale consult.

Wanneer jij het bovenstaande voor jezelf gedaan hebt is er ruimte (in jouw hoofd) om de vragen te stellen die jij eerder hebt opgeschreven.

Probeer op al jouw vragen een antwoord te ontvangen voordat jij de verbinding verbreekt. Veel paragnosten zijn namelijk vaak direct weer telefonisch in gesprek. Hierdoor kan het lang duren voordat jij een eventuele vraag bij dezelfde persoon opnieuw kunt stellen.

Tip: Wanneer jij tijdens het gesprek het gevoel ervaart dat er geen klik is tussen jou en de paragnost, meld dit dan direct en verbreek de verbinding. Op die manier blijven jouw kosten beperkt en vermijd jij het risico een naar gevoel aan het consult over te zullen houden.

Wilt jij direct contact? Breng dan eens een bezoekje aan onze Paralijn.