Contact met een online paragnost?

Contact met een online paragnost

Wie een paar jaar geleden vertelde contact op te nemen met een online paragnost liep het risico om ‘gek te worden aangekeken’. Mensen vonden het ‘bijzonder’, een ‘beetje vreemd’ of rechtuit ‘gek’.

Inmiddels zijn de tijden gelukkig veranderd en zijn er steeds meer mensen die contact opnemen met een online paragnost. Fijn, maar hoe komt het eigenlijk dat mediums op internet het de laatste jaren zo goed doen? Om antwoord te geven op deze veel gestelde vraag zetten wij hieronder een kort overzicht van de voordelen van online paragnosten.

Online paragnosten zijn gemakkelijk bereikbaar

Dit is wellicht een van de eerste redenen waarom mensen contact zoeken met een online paragnost. Mediums en paragnosten die je fysiek kunt bezoeken zijn op internet snel te vinden. Een bezoekje aan een van hen brengen lijkt daardoor enorm eenvoudig en praktisch.

Toch blijkt in de praktijk dat een afspraak plannen met hun voor een consult zonder gebruik te maken van internet een grote tijdsinvestering kan blijken te zijn.

Dit is anders bij een online/telefonische paragnost. Wanneer jij contact opneemt met een paragnost via internet kost het jouw uitsluitend de tijd die het consult in beslag neemt.

Doordat de paragnost jouw vragen via de telefoon of het internet beantwoord kun jij vanuit de vertrouwde omgeving van het eigenhuis contact maken. Dit vergroot in de meeste gevallen het plezier van een consult doordat jij je meer op je gemak voelt. Dit draagt bij aan jouw concentratie waardoor jij meer plezier zult ondervinden van een online consult.

Online paragnosten worden steeds bekender

Een ander belangrijk argument voor het bellen met online paragnosten is dat zij steeds meer bekendheid hebben gekregen. De bekendheid van online paragnosten en mediums is namelijk de laatste jaren bijzonder sterk gegroeid. Denk maar eens aan de tv programma’s als het zesde zintuig – wat helaas niet meer wordt uitgezonden,  Astro TV of dit is mijn toekomst.

Ook de paragnosten op onze site zijn veelal bekend geworden door bovenstaande programma’s. Het voordeel hiervan is dat jij de online paragnost meestal al kent van naam en vaak ook van gezicht. Dit geeft een (volgens ons terecht) vertrouwd gevoel.

Online Paragnosten zijn meestal goedkoper.

Mediums en paragnosten via internet zijn over het algemeen iets gunstiger geprijsd dan een consult in het echte leven. Het consult met een paragnost online duurt namelijk nooit langer als dat jij zelf wilt. Heb jij een korte vraag aan een paragnost? Dan kun jij deze vraag al binnen een aantal minuten besproken hebben. Dit korte consult zal voor jou dan ook altijd goedkoper uitvallen als een consult in het echte leven.

Tot slot betekend een online of telefonisch consult ook dat jij geen reiskosten of reistijd kwijt bent voor het consult.

Benieuwd welke online paragnosten verbonden zijn aan TijdVoorSpiritualiteit? Breng dan eens een bezoekje aan onze paralijn.