Contact met een Astroloog

Contact met een Astroloog

Wil jij graag in contact komen met een Astroloog? Maar is het voor jou niet helemaal helder wat een telefonische astroloog voor jou kan beteken? Dan hopen wij jou, doormiddel van dit bericht, een klein beetje meer duidelijkheid te kunnen geven over de mogelijkheden van een telefonisch astrologisch consult.

Astrologie is een eeuwenoude wetenschap, waarmee veel mensen op weg geholpen worden.

Informatie afkomstig vanuit de sterren (standen)

De Astrologen van onze astrolijn/paralijn kunnen, aan de hand van jouw geboorte gegevens, antwoord geven op vrijwel al jouw vragen. Zij doen dit door berekeningen te maken aan de hand van de sterren en planeten. 

Zo geven de standen van de planeten bijvoorbeeld zeer nauwkeurig aan wanneer er in jouw leven grote (of kleine en) gebeurtenissen plaats zullen vinden. Daarnaast kunnen de standen van de planeten gebruikt worden om jou advies te geven over jouw relatie, financiële vooruitzichten, en toekomstvoorspellingen.

Kennis en kunde van de Astroloog

Wie voor het eerst contact zoekt met een astroloog kan zich af vragen of de gekozen astroloog wel kundig en betrouwbaar is. Een logische gedachte/vraag waar wij graag iets over willen vertellen.

Een Astroloog op onze Astrolijn word iemand niet zomaar. De personen die zichzelf astroloog noemen op onze lijn zijn uitgebreid gescreend en hebben een gedegen opleiding gevolgd om zichzelf astroloog te mogen noemen. Voordat een astroloog zichtbaar wordt getoond op onze paralijn pagina heeft hij of zij zichzelf eerst op meerdere vlakken moeten bewijzen.

Meld klachten direct

Hoewel wij veel vertrouwen hebben in de wijze waarop de consulten / astrologen vooraf worden gescreend kan het helaas voorkomen dat jij tijdens (of na afloop van) het gesprek ontevreden bent. Dit proberen wij uiteraard ten alle tijden te voorkomen, maar in een uitzonderlijk geval kan de screening hierin te kort zijn geschoten. 

Merk jij direct of (enige tijd) na afloop van het gesprek dat jij je ontevreden voelt over het gesprek? Of ben jij niet gelukkig met de wijze waarop jij te woord bent gestaan? Neem dan direct contact op met de klantenservice.

De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00. Buiten deze tijden is het mogelijk een bericht achter te laten zodat er binnen een zo kort mogelijke tijd een oplossing kan worden gevonden voor jouw klacht.

Vanuit Nederland is het telefoonnummer van de klantenservice: 03077740999 (lokaal tarief).

Vanuit België is het telefoonnummer van de klantenservice: 035005005 (lokaal tarief).

Direct contact met een Astroloog?

Wil jij meer te weten komen over jouw liefdesleven, (toekomstige) relatie, zakelijk advies, of informatie ontvangen over jouw vorige leven(s)? Dan kun jij via onze paralijn-astrolijn 24 uur per dag contact opnemen met een van de beschikbare Astrologen.

Direct contact met een Astroloog? Breng dan eens een bezoekje aan onze paralijn.